Spenden bij webshops

Kies een shop en betaal met je ippies!

  • Naar webshop Bekijk info
    Bij The Little Green Bag vind je een unieke collectie tassen en accessoires van topmerken, zoals; Cowboysbag, Smaak, Fred de la Bretonière, Shabbies, Tommy Hilfiger en By LouLou. The Little Green Bag is altijd op de hoogte van de laatste trends om zo voor jou een de mooiste collectie samen te stellen. Ook heren kunnen slagen voor een tas of accessoire op The Little Green Bag for men.
  • Naar webshop Bekijk info
    Sinner Eyewear heeft zonnebrillen voor ieder wat wils. Voor heerlijk in de zon op het strand maar je kunt er ook terecht voor je bril voor tijdens de wintersport. Naast veel verschillende zonnebrillen geeft Sinner je ook de mogelijkheid om jouw gespaarde ippies te verzilveren.
  • Naar webshop Bekijk info
    WoodYouCare biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om op een eenvoudige en transparante manier de wereld te vergroenen, door bomen te planten. Zo kan iedereen helpen om de klimaatcrisis aan te pakken. Of je nu één boom plant of een heel bos met je familie, je collega’s of complete netwerk. Met jouw bijdrage stel je WoodYouCare in staat om een boomplantproject te ondersteunen. Meer informatie? Neem een kijkje op woodyou.care
Meer winkels laden