Spenden bij webshops

Kies een shop en betaal met je ippies!

 • Naar webshop Bekijk info
  Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en om de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak.

  New York Pizza werkt met het CHEFF systeem, dat staat voor 'Clean, 'Hot', 'Enjoy', 'Fast' en 'Friendly'.
 • Naar webshop Bekijk info
  Bij The Little Green Bag vind je een unieke collectie tassen en accessoires van topmerken, zoals; Cowboysbag, Smaak, Fred de la Bretonière, Shabbies, Tommy Hilfiger en By LouLou. The Little Green Bag is altijd op de hoogte van de laatste trends om zo voor jou een de mooiste collectie samen te stellen. Ook heren kunnen slagen voor een tas of accessoire op The Little Green Bag for men.
 • Naar webshop Bekijk info
  Sinner Eyewear heeft zonnebrillen voor ieder wat wils. Voor heerlijk in de zon op het strand maar je kunt er ook terecht voor je bril voor tijdens de wintersport. Naast veel verschillende zonnebrillen geeft Sinner je ook de mogelijkheid om uw gespaarde ippies te verzilveren.
 • Naar webshop Bekijk info
  Een dagje sauna? Manicure of pedicure bij jou om de hoek? Of gewoon een heerlijke massage? Zoek en boek bij SpaOnline.com! SpaOnline.com is Nederlands grootste wellness speler, waar je meer dan 200 spa's kan vergelijken, honderden reviews kan lezen en natuurlijk boekingen kan maken. Bovendien kan je hier betalen met ippies!
Meer winkels laden