Shopping nieuws

Zo loopt jouw vakantie op rolletjes:

22-06-2016 Ontvang dubbele ippies bij Kofferstore van Coolblue!

Op vakantie heeft je bagage onderweg veel te verduren, een goede koffer is dus belangrijk. Welke koffer, of trolley, bij je past hangt onder andere af van het type reis dat je maakt.

Of je nu op zoek bent naar een koffer, trolley, reistas of rugzak, je vind het allemaal bij Kofferstore van Coolblue! Bovendien spaar je tot en met 21-07-2016 dubbele ippies in deze webwinkel. Dus geen 5, maar 10 ippies per euro!

Weet je nog niet wat voor jou de beste optie is? Bekijk dan deze tips van Coolblue: 

Ga je met de auto of de bus, dan is een zachte koffer makkelijk. Zachte reiskoffers vormen zich meer naar de ruimte, zoals bijvoorbeeld de kofferbak.

Een harde koffer is zeer geschikt wanneer je met het vliegtuig gaat, omdat al je spullen beschermd zijn tegen stoten en vallen. En geloof ons, hard betekent tegenwoordig door het gebruik van sterk ABS of polycarbonaat echt geen zwaar meer, integendeel.

Om nog comfortabeler te reizen adviseren we een trolley met 2 of 4 wieltjes. Je tilt je dan geen ongeluk. Wil je je bagage meenemen in het vliegtuig? Let dan op de maximale afmetingen die de luchtvaartmaatschappij stelt. En kies voor een TSA-slot wanneer je naar de Verenigde Staten reist, of het nu een zakelijke trip of een vakantie is.