Shopping nieuws

Doe mee met de ippies x MyCOOKS barbecue actie en

29-06-2017 win een heerlijk barbecue pakket van MyCOOKS t.w.v. €85,95!

Houd je ook zo van lekker eten en drinken?

De afgelopen tijd hebben we flink wat mooie dagen gehad, perfect om bijvoorbeeld te gaan barbecueën. Gezellig met familie en vrienden, lekker eten en drinken.

Vervelende bijkomstigheid is wel dat er flink wat tijd gaat zitten in de voorbereidingen. Zo moet je naar de slager voor het vlees, bakker voor brood en naar de groenteboer of supermarkt om de bijgerechten te kopen. Kom je vervolgens thuis, blijkt dat je toch weer iets bent vergeten. Niet leuk hé? Daar hebben ze bij MyCOOKS iets op bedacht onder het motto: WE COOK, YOU ENJOY!

Wat dacht je van een barbecuefeestje waarbij je alleen voor de barbecue, de kolen, het drinken en de sfeer hoeft te zorgen? 

Dat kan door mee te doen aan de ippies x MyCOOKS barbecue winactie!

Wat kun je winnen?

Een American BBQ Deluxe arrangement van MyCOOKS ter waarde van €85,95 met Pulled Pork, Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Satay Kai, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.

Hoe kun je meedoen?

  1. Zorg dat je ippies leuk vindt op Facebook.
  2. Reageer voor 3 juli 2017 op onze Facebookpost. Vertel iets over jouw leukste barbecue herinnering of post een leuke foto in de comments.
  3. Tag minimaal 5 vrienden waarmee je dit heerlijke barbecue pakket wilt aanvullen. Delen mag uiteraard altijd!

Klik hier om naar de Facebookpagina van ippies te gaan

Veel succes!

Klik hier voor de actievoorwaarden