Shopping nieuws

Een goed begin is het halve werk:

24-08-2017 de Back 2 School en Work acties!

De vakantie zit er weer (bijna) op. Het nieuwe schooljaar gaat van start en werkenden gaan weer aan de slag. Met de volgende Back 2 School en Work acties maak je een goed begin:

Philips

Koop je bij Philips de Philips Café Gourmet HD5414/00 koffiezetapparaat met druppelfilter dan ontvang je 40% korting. Gebruik actiecode: CG50MB78 in je winkelmandje. Klik hier om naar Philips te gaan.

Logitech

Bij Logitech profiteer je van aanbiedingen om sneller en effeciënter te werken, maar ook om van je vrije tijd te genieten. Klik hier om naar Logitech te gaan

Microsoft

Microsoft heeft alles om van je leven als student gemakkelijker te maken. Klik hier om de Back to School-deals van Microsoft te ontdekken.

The Little Green Bag

Koop je een tas van meer dan €100 bij The Little Green Bag dan ontvang je ook nog eens een cadeautje. Tippie: je kunt bij The Little Green Bag met ippies betalen! Klik hier om naar The Little Green Bag te gaan.

 

Winactie

Om een goed begin te maken van jouw nieuwe werk of schooljaar heb je natuurlijk de juiste spullen nodig. Daarom maak je kans op €100,- shoptegoed van wehkamp.

Zo kun je meedoen:

  1. Zorg dat je ippies leuk vindt op Facebook
  2. Reageer voor 28 augustus 2017 op onze Back2School/Work post door te vertellen wat jij nog mist om van jouw nieuwe werk of schooljaar een succes te maken.

Klik hier om naar de voorwaarden te gaan.

Veel succes!