Shopping nieuws

4 oktober Dierendag!

28-09-2017 Op wat trakteer jij jouw huisdier?

Op 4 oktober is het weer Dierendag. Het moment om stil te staan bij alle lieve dieren die er om ons heen leven. We helpen je graag bij het verwennen van jouw huisdier en hebben daarom een aantal leuke Dierendagacties uitgelicht. Bovendien kun je meedoen aan een nieuwe winactie, waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij Zooplus! Benieuwd naar de winactie? Je leest het onderaan dit bericht.

Zooplus

Zooplus is de online-dierenwinkel in Nederland. In het assortiment met ruime keus vind je meer dan 6.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. Bij Zooplus spaar je 2 ippies per euro. Klik dus snel verder en shop alles voor jouw huisdier bij Zooplus!

bol,com

In de Bulk Alert bij bol.com vind je duizenden topartikelen superscherp geprijsd! Zo ontvang je tot wel 30% korting op heel veel voor je dier. Bij bol.com spaar je max. 2 ippies per euro.  Klik dus snel verder, want de superdeals lopen maar tot 5 oktober!

OHRA

Je wilt natuurlijk goed zorgen voor je hond of kat. Ook als je lieve viervoeter ziek wordt, of een ongeluk krijgt. Met de huisdierenverzekering van OHRA hou je het ook in dure tijden financieel gezond. Bij OHRA spaar je 750 ippies bij een huisdierenverzekering. Klik dus snel verder en bereken je premie.

 

Dierendag winactie

Doe mee met de ippies x Zooplus winactie en maak kans op 4x €25 shoptegoed bij Zooplus. Het enige dat je hoeft te doen is te de ippies Facebook te liken en te reageren op onze Dierendag Facebookpost met de leukste foto van jou en jouw huisdier. De winnaars worden 2 oktober per mail op de hoogte gesteld.

Actiepagina en actievoorwaarden 

Klik hier om naar de Facebookpost te gaan.

Veel spaarplezier!