Shopping nieuws

Ouders opgelet!

01-10-2017 Shop de kindercollecties voor het najaar!

De zomer heeft nu echt plaats moeten maken voor de herfst. Het perfecte moment om de garderobe van je kind een update te geven: zomerkleding eruit en winterkleding erin! We helpen je graag en hebben hieronder een aantal webwinkels met kindercollecties voor je uitgelicht, waarbij je lekker ippies kunt sparen. 

TOMS

Bij TOMS vind je leuke, comfortabele schoenen voor alle kleine voetjes. TOMS biedt leuke, frisse seizoenskleuren en motieven waar kinderen dol op zijn. Met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. Bij TOMS spaar je 4 ippies per euro. Klik hier om naar TOMS te gaan.

wehkamp

De nieuwste mode voor jongens en meisjes vind je bij wehkamp. Van stoere jeans, vesten en jassen tot sweaters met een gave print. Bij wehkamp vind je alle kindermode voor deze tijd van het jaar. Bij wehkamp spaar je max. 3 ippies per euro. Klik hier om naar wehkamp te gaan.

To Be Dressed

To Be Dressed is de online kinderkleding outlet van Nederland waar het altijd sale is! Bij To Be Dressed vind je een uitgebreid assortiment van nieuwe goedkope kinderkleding van de mooiste merken en met kortingen oplopend tot wel 80%! Bij To Be Dressed spaar je 3 ippies per euro. Klik hier om naar To Be Dressed te gaan.

Kixx Online

Kixx Online is de leukste online winkel voor babykleding, kinderkleding en tienerkleding. In de webshop vind je een groot assortiment van de leukste kinderkledingmerken en -collecties met dagelijkse aanvulling en uitbreiding. Bij Kixx Online spaar je 3 ippies per euro. Klik hier om naar Kixx Online te gaan.

C&A

De collectie van C&A is helemaal afgestemd op het gezin dat er graag op voordelige wijze modieus uitziet. In de webwinkel vind je dan ook hoogwaardige, goed geprijsde en modieuze mode voor kinderen. Bij C&A spaar je 3 ippies per euro. Klik hier om naar C&A te gaan.

HEMA

HEMA heeft een grote collectie kinderkleding. Alles wordt door HEMA zelf ontworpen. Dat maakt het leuk en uniek. De collectie biedt je veel keuze. En natuurlijk zit de kleding lekker en blijft het lang mooi. Bij HEMA spaar je max. 3 ippies per euro. Klik hier om naar HEMA te gaan.

 

Veel spaarplezier!