Shopping nieuws

Kom in de Kerstsfeer:

10-12-2017 Spaar ippies bij jouw kerstaankopen!

Sinterklaas is inmiddels weer uit het land, maar de feestdagen zijn nog niet voorbij. Voor je het weet is het alweer Kerst! Wij helpen je graag met jouw Kerstinkopen en we hebben daarom een aantal leuke acties voor je op een rijtje gezet. 

wehkamp

Bij wehkamp vind je alles om je huis en tuin in kerstsferen te brengen. Ontvang tot en met 18 december tot 30% korting op heel veel voor kerst! Ontvang max. 3 ippies per euro. Klik hier om naar wehkamp te gaan.

Greetz

Tijdens de Greetz December Deals ontvang je elke dag hoge kortingen op de leukste cadeaus. Ontvang max. 6 ippies per euro. Klik hier om naar Greetz te gaan.

Eurojackpot

Koop in één transactie minimaal 5 loten en maak kans op de Jackpot! Daarnaast maak je kans op een reis voor twee personen naar Dubai! De actie is geldig tot en met 15 december 2017 18:55 uur. Ontvang 80 ippies per bestelling. Klik hier om naar Eurojackpot te gaan.

MyCOOKS

Wie houdt er nu niet van lekker eten? Met één van de twaalf MyCOOKS cadeaukaarten zit je altijd goed. Al vanaf €25,- maak je iemand blij! Tippie: je kunt hier ippies spenden. Bekijk hier hoe.  Ontvang 3 ippies per euro. Klik hier om naar MyCOOKS te gaan.

Heineken Merch Store

Ben je op zoek naar een uniek kerstcadeau? Bekijk dan de collectie van Heineken Merch Store en shop jouw perfecte Heineken cadeau! Ontvang 4 ippies per euro. Klik hier om naar Heineken Merch Store te gaan.