Shopping nieuws

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

25-02-2018 Ontdek de nieuwe schoenencollectie bij vanHaren!

Damesschoenen

Bij vanHaren koop je kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo bieden zij een ruim assortiment vrouwelijke en goedkope schoenen. De damessneakers, bijvoorbeeld, zijn niet alleen mooi, maar ook erg comfortabel én leuk geprijsd. Hier vind je merken zoals Graceland en Venice, maar ook Nike, Adidas en Puma shop je bij vanHaren

Casual chique gekleed naar het werk? VanHaren helpt je graag je outfit compleet te maken met een paar nette veterschoentjes of een hip enkellaarsje. Mag het iets meer uitgesproken? Maak een shoe-statement en trek eens iets totaal out-of-the-box aan. Draag een jurk met een sneaker of enkelboot eronder of trek een pump aan onder hippe sweatpants met een net jasje erop. Een op en top en van top tot teen casual chique look.

Herenschoenen

Kwalitatief en comfortabel. Dat is waar het, als het aan de man ligt, voornamelijk om gaat bij het vinden van de juiste schoen. Maar, dit geldt niet voor alle mannen. Tegenwoordig willen ook heren hip en trendy voor de dag komen en een statement maken met hun schoenen.

Bij vanHaren is dit geen probleem, want zij hebben het allebei; van trendy en hip tot degelijk en klassiek en dat allemaal voor een betaalbare kwaliteit. Wat wil je nog meer?Uitgebreid assortiment schoenen voor heren Zoek je naar schoenen voor heren, dan ben je bij vanHaren aan het juiste adres. Van boots, sneakers en laarzen tot aan veiligheidsschoenen, slippers en pantoffels: vanHaren heeft het werkelijk allemaal. Stem je schoenkeuze af op de gelegenheid waar je ze bij wil dragen en de kleding die je dan draagt.

Ontdek nu de nieuwe collectie dames- en herenschoenen bij vanHaren!

Ontvang 4 ippies per euro.

Veel spaarplezier!