Shopping nieuws

Doe mee met de ippies Inwisselactie:

01-06-2018 Doe mee met de ippies Inwisselactie: win jouw orderbedrag terug in ippies!

Heb jij inmiddels ook al flink wat ippies gespaard? Dan is dit het moment om ze te spenden! Tot en met 30 juni 2018 kun je meedoen met de ippies Inwisselactie! Hierbij maak je kans om jouw orderbedrag in ippies terug te winnnen.

Spend jouw ippies in één van onderstaande webwinkels en je doet automatisch mee! Om ippies te spenden in één van deze shops doe je gewoon een bestelling zoals je gewend bent, alleen kies je bij betaalmethoden voor ippies.

SINNER

Bestel tijdens de ippies Inwisselactie met actiecode: ippies2018 in de webwinkel van SINNER en je ontvangt 10% korting op je bestelling. Klik dus snel verder en spend je ippies bij SINNER.

New York Pizza

Zin in pizza? Betaal met je ippies bij New York Pizza en ontvang 20% korting op je bestelling. Gebruik actiecode: IPPIES20 in je winkelmandje. De actiecode is geldig tot en met 21 juni. Klik dus snel verder en spend je ippies bij New York Pizza.

MyCOOKS

Test nu MyCOOKS met hoge korting en betaal met je ippies. Een box met acht verschillende gerechten bereid door de chefs van MyCOOKS. Van €39,95 voor maar €8,95! Klik dus snel verder en spend je ippies bij MyCOOKS.

123tijdschrift.nl

Houd je van tijdschriften? Bestel dan jouw favoriete tijdschrift bij 123tijdschrift.nl! Hier vind je alle tijdschriften en kranten van Nederland tegen de laagste prijs. Klik dus snel verder en spend je ippies bij 123tijdschrift.nl.

Ticketveling.nl

Ticketveiling.nl is de veilingwebsite waarbij je voor elk budget een ruim aanbod aan tickets, arrangementen en producten vindt. Klik dus snel verder en betaal jouw gewonnen veiling met ippies bij Ticketveiling.nl.

The Little Green Bag

Bij The Little Green Bag vind je een unieke collectie tassen en accessoires van topmerken zoals Cowboysbag, Smaak, Fred de la Bretonière, Shabbies, Tommy Hilfiger en By LouLou. Klik dus snel verder en spend jouw ippies bij The Little Green Bag.

SpaOnline.com

SpaOnline.com is Nederlands grootste wellness speler, waar je meer dan 200 spa's kan vergelijken, honderden reviews kan lezen en natuurlijk boekingen kan maken. Klik dus snel verder en spend jouw ippies bij SpaOnline.com.

Nationale Tijdschriften Bon

De Nationale Tijdschriftenbon is de cadeaubon met het grootste assortiment cadeau-abonnementen van Nederland. Er is keuze uit meer dan 300 tijdschriften en dagbladen. Met waarden variërend van € 10 tot € 150 een passend cadeau voor iedereen en elke gelegenheid. Klik dus snel verder en spend jouw ippies voor een Nationale Tijdschriften Bon.

Veel succes!

Bekijk hoe je ippies kunt spenden.

Klik hier voor de actievoorwaarden.