Shopping nieuws

Bekijk deze acties en spaar ippies bij je aankopen!

24-05-2020 Vakantiegeld binnen? Dit kun je ermee doen!

Traditioneel is mei de maand dat velen van ons hun vakantiegeld krijgen. Al zal het dit jaar toch wel anders aanvoelen op het moment dat het geld op je rekening staat. Zo zit er bijvoorbeeld een trip naar het buitenland helaas nog niet in.

Gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven om je vakantiegeld goed aan te besteden. Wij geven je hieronder graag wat tippies, waarbij je ook nog eens ippies kunt sparen, hoe fijn is dat?

XXL Deals bij Expert

Expert pakt uit met echte prijsknallers tijdens de XXL Deals. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 30%! Ontvang max. 4 ippies per euro bij Expert. Klik hier om naar Expert te gaan.

Saniweb

Ontvang 4 ippies per euro bij Saniweb. Klik hier om naar Saniweb te gaan.

HEMA

Wil je toch liever je garderobe vernieuwen? Dan kun je het vakantiegeld natuurlijk gebruiken om de leukste fashion items aan te schaffen. Bij HEMA profiteer je nu van 2e halve prijs op alle dames- en herenkleding! Ontvang max. 2 ippies per euro bij HEMA. Klik hier om naar HEMA te gaan.

Booking.com

Lekker op vakantie in eigen land? Boek jouw ideale accommodatie via Booking.com, zonder reserveringskosten en met de belofte om de beste prijs te matchen. Van een huisje aan de zee tot een huisje in de weiland. Ontvang max. 2 ippies per euro bij Booking.com. Klik hier om naar Booking.com te gaan.

Veel spaarplezier!