Shopping nieuws

De leukste cadeautips voor de allerbeste papa ooit!

14-06-2020 Het is bijna Vaderdag!

Zondag 21 juni is het Vaderdag. De dag om jouw vader, de vader van je vader of je schoonvader in het zonnetje te zetten.

Wil je graag iets origineels geven, maar kom je niet verder dan de standaard cadeaus? Geen zorgen! Hieronder staan een aantal speciale vaderdagacties uitgelicht, waarbij je lekker ippies kunt sparen.

Comfyballs

Geef je vader een boxershort van Comfyballs cadeau. De boxers zijn ontworpen voor een ultiem comfort. Speciaal voor Vaderdag heeft Comfyballs een actie, waarbij je 2 boxershorts voor maar €39,90 bestelt! Ontvang 4 ippies per euro bij Comfyballs. Klik hier om naar Comfyballs te gaan

YourSurprise

Op zoek naar een persoonlijk vaderdagcadeau? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Je vindt hier meer dan 1.500 cadeaus die je zelf kunt ontwerpen met de leukste foto's van jou en je papa. Ontvang max. 5 ippies per euro bij YourSurprise. Klik hier om naar YourSurprise te gaan.

JBL

Is je vader toch meer van de stoere gadgets? Dan ben je bij JBL aan het juiste adres. Speciaal voor Vaderdag ontvang je met code: JBLJR een gratis JBL JR POP bij bestellingen vanaf € 125,-! Ontvang 3 ippies per euro bij JBL. Klik hier om naar JBL te gaan.

Smartphoto

Laat je vader weten dat hij de beste vader van de wereld is met één van de leuke fotoproducten van Smartphoto. Bundel de leukste momenten van jullie samen in een fotoboekje óf laat een bijzondere foto afdrukken op een muismat, mok, telefoonhoesje of sleutelhanger. Ontvang 6 ippies per euro bij Smarphoto. Klik hier om naar Smartphoto te gaan.

Veel spaarplezier!